Tollboden Hotell er et lite og svært sjarmerende hotell ved vannet midt i Kragerø sentrum. Originale vegger og gulv fra 1783 møter eksklusiv og moderne design, og skaper en helt unik stemning. Ønsker du det lille ekstra av et privat miljø, kan hele hotellet leies eksklusivt.

Vi ser frem til å kunne legge til rette for ett vellykket og motiverende møte – både inne og ute. Våre hotell- og møterom passer for grupper inntil 20 personer – blir dere flere, har vi også muligheter til det.

Vår grønne oase «Bakhagen» er en fantastisk setting for din sommerfest. Inviter inntil 250 gjester til ditt arrangement i skjermede omgivelser midt i Kragerø sentrum.

Steinmann

DET ER OPPLEVELSER SOM SKAPER FØLELSER OG MINNER

Er det adrenalin, kultur, kulinariske opplevelser eller teambuilding-aktiviteter du ønsker å inkludere i oppholdet ditt - Kragerøskjærgården danner et fantastisk utgangspunkt. Vi gleder oss allerede nå til å planlegge og gjennomføre en uforglemmelig opplevelse for deg, som kan for eksempel være en av følgende:

NATUR & ADRENALIN

Skjærgårdssafari og lokalhistorie pakket inn i 400 hestekrefter, sjøsprøyt og saltvann! Med en RIB-safari kommer dere tett på holmer og skjær, hytter og hus og bli kjent med Kragerøskjørgården på en effektiv og underholdende måte. Kombiner skjærgårdssafari, kulinariske opplevelser og teambuilding ved å bli med ut i havgapet hvor dere kan nyte selvplukket og kortreist mat - både fra sjø og land og kanskje legge en del av møtet til en av de vakre øynene.

KUNSTNERBYEN KRAGERØ

Lyset, det idylliske småbyliv og den vakre skjærgården er bare noe av det som har tiltrukket kunstnere i mange generasjoner tilbake i kunsthistorien til å komme til Kragerø. Blant disse, Edvard Munch. Et av Munch sine største verk, «Solen», ble skapt her. Det var Edvard Munch som kalte Kragerø for «perlen blant kystbyene». Vi tar deg med på en reise tilbake i tid – i «Munchs fotspor».

KULINARISKE OPPLEVELSER – MAT & VIN

Når mat og vin forenes med perfeksjon skapes det minnerike opplevelser. Vin er en av våre store lidenskaper og vi er stolte av å ha et av Norges beste vinlister, utmerket med 2 glass fra Wine Spectator. Vår sommelier ser frem til å ta dere med på en reise gjennom vinverden. Vi tilbyr vinsmaking til aperitiff eller mer omfattende smakinger som kan fylle en hel kveld.

Velkommen til en unik og intim opplevelse i idylliske Kragerø - Tollboden Hotell

Vinkjeller Tollboden Hotell og Restaurant_2.jpg