Losby Gods er et sted for hverdag og fest, sommer og vinter, arbeid og rekreasjon. Det tidligere storgårdsamfunnet og jaktslottet ble oppført slik vi kjenner det i dag av Meyer-familien i 1850. Det tradisjonsrike godset var tenkt som et sted hvor eliten kunne trekke seg tilbake for jakt, selskap, samtaler og fester. I Gamlegodset kan du fortsatt høre historien suse gjennom veggene, de gamle tregulvene, skinnende lysekronene og antikke møblene.

Eiendommen ble senere bygget ut med hotellrom, restaurant og konferansesenter hvor du finner alt du forventer av et moderne hotell. På Losby Gods kan du feire livets store begivenheter som bryllup og konfirmasjon, tilbringe noen avslappende dager med dine nære og kjære, eller holde firmaarrangementer i avslappende og inspirerende omgivelser. 

Konferanse- og selskapslokaler med særpreg

Drømmer du om et romantisk sommerbryllup i hagen, en høstkonferanse med en gnistrende ramme av røde og gule høstblader, eller et julebord med knitring i peisen og snøflak som danser i vinden utenfor? Losby Gods har 70 værelser, 16 konferanselokaler og selskapslokaler med hver sin unike stil som passer til store og små arrangementer.

Den luksuriøse Meyersalen med plass til 140 personer, Vinterhagen, Husmannsstuen og den stemningsfulle vinkjelleren er bare noen av mulighetene godset byr på. I restauranten diskes det opp med deilig tradisjonsrik, nordisk mat og i baren kan du ta en drink i hyggelig selskap om kvelden. Om sommeren holder også Godscafeen åpen hvor du kan du nyte nystekte vafler, påsmurte bagetter og en kopp nytraktet kaffe.

Golf og turmuligheter kun 20 minutter fra Oslo

Når du kjører gjennom det bølgende åkerlandskapet som leder til Losby Gods føles det ut som om storbyens kjas og mas er milevis unna. Likevel ligger det bare10 minutter fra Lillestrøm, 20 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Godset ligger omkranset av vakker natur med flotte turmuligheter året rundt. Liker du å spille golf ligger golfanlegget til Losby Golfklubb rett utenfor døra.  

La vårt vennlige personale ta godt imot deg på Losby Gods enten du kommer som brud, konfirmant, selskapsgjest, kurs- og konferansedeltaker eller bare for å senke skuldrene noen dager.