Kurset passer for alle ledere, prosjektledere, prosessledere, HR-personell.

For deg som ønsker egenutvikling, bli bevist styrker og utviklingspotensial, bli trygg på egen kommunikasjon som leder.

Programmet har som mål å gi deg:

  • Konkrete og praktiske ferdigheter i kommunikasjon og coaching i ledelse
  • Større oppmerksomhet ovenfor deg selv og medarbeiderne
  • Nye relasjons- og kommunikasjonsferdigheter
  • Økt forståelse for selve prosessen i veiledning og coaching av andre
  • Inspirasjon og energipåfyll
  • Tilbud om personlig coaching/veiledning mellom modulene
  • Enkle metoder og teknikker for god selvledelse

Programmet er bygget på erfaringslæring, og deltakerne tar med seg egen erfaringsbakgrunn og egne problemstillinger inn i prosessen. Arbeidsformen veksler mellom samtale, teori, praktiske øvelser og trening, samt personlig refleksjon.

Kurset deles i 4 moduler, 2 dager oppstart, så 1+1 dag med 3 uker mellom for praktisk erfaring for erfaringsdeling og trening.

Kursets målsetting er å gjøre deltagerne bevist på egne styrker og utviklingspotensial. Gjøre de enda bedre i stand til å opptre som leder og coachende leder for sine medarbeidere. Bli bevisst egen selvledelse og stressnivå. Det handler om hvordan ledere kan veilede og coache medarbeidere til bedre resultater og hvordan de kan benytte coachingverktøy for å bedre egen tilfredshet og avdelingens resultat.

Dette er et praktisk og intensivt program hvor vi setter fokus på de menneskelige holdninger, kunnskap, forståelse, innsikt og ferdigheter som er nødvendige for å lede seg selv og medarbeidere nå og i fremtiden. Det trenes på praktisk coaching i situasjoner som er konkrete og nyttige for deltakerne.

Velkommen til et praktisk og spennende kurs.

Odd Fylling 1200.jpg