Det kan være vanskelig å planlegge og prosessene kan ta tid. Expandias midlertidige lokaler kan løse akutte behov og skape fleksibilitet i langsiktig planlegging.

Det er ingen hemmelighet at samfunnet vi lever i stadig er i endring. Som forbrukere har vi høyere forventninger til fleksibilitet, teknologi, miljø og også komfort enn vi hadde for 15-20 år siden. Alt forandres med tiden, og både kunder og myndighetene har nye krav i dag sammenlignet med når vi i Expandia produserte den første modulen for over 15 år siden. En standardmodul som produseres i dag er eksempelvis betydelig mer energieffektiv enn den første vi produserte, sier Runar Heistad, administrerende direktør i Expandia Norge.

Hvordan det fungerer

De midlertidige lokalene vi leverer har høy standard og føles, for kundene, som permanente lokaler. Det som er så genialt er at kontorpaviljongene kan bygges større eller mindre ut ifra hver enkelt kundes behov. Det er enkelt, fleksibelt og ikke minst miljøvennlig. Dessuten er det langt rimeligere for kunden å leie av oss enn å bygge nytt, forteller Heistad.

Vi tilbyr alle modulene i et trygt og enkelt leiekonsept som gjør at kunden får et tydelig overblikk over kostnadene. Når én kunde avslutter sitt leieforhold rehabiliteres modulene og flyttes til en ny kunde. På denne måten er arealene i bruk til enhver tid.

Om Modulene

Expandias moduler er både moderne og enkle å leie, de tilpasses kundens behov, og kan være på plass innen to måneder. Modulene har planløsninger som kan settes sammen til kontorer, møterom og fellesarealer helt etter kundens ønsker. De kan settes i inntil tre etasjer, har universell utforming og kan leveres med innvendig trapp og heis, dersom det skulle være ønskelig. På gulvene er det belegg som demper trinnlyd, og glasspartiene i korridorveggene gjør at kontorene virker lyse og luftige.

Dette er en smidig løsning for kundene. Expandia tar hånd om alt fra byggemelding, el, VVS og montasje, til løpende vedlikehold, forsikringer og service. Det eneste du som kunde behøver å gjøre, er å flytte inn.

Samarbete mellan Moelven och Expandia
Bildetekst: Besøkere til Stora Sköndal blir overrasket over at de midlertidige modulene gir et like bra arbeidmiljø som permanente lokaler.

Tekst og foto: Moelven (Tommy Hellström, Björn Dalin)

kundeservice.jpg