Rekrutteringsveileder del 3
Rekrutteringsveileder del 3
Hva er en god medarbeider?
Hvordan kan vi få tak i de største talentene, dem med høyest ytelse, best kapasitet, de me...
Rekrutteringsveileder del 3
Vi må ha en som passer… Men hva vil det si «å passe»?
Når en gutt og en jente møtes tilfeldig på en fjelltopp i Jotunheimen, og blir sittende ov...
Rekrutteringsveileder del 3
Hvor attraktiv er du egentlig som arbeidsgiver?
Fremtidens rekrutteringspraksis tror jeg vil handle mye om arbeidsgivernes evne til å selg...
Rekrutteringsveileder del 3
Ærlig rekruttering
For å få tak i søkere, må du som leder og rekrutterer vise at arbeidet og arbeidsplassen e...
Rekrutteringsveileder del 3
Hva er det bedriftene egentlig gjør i rekrutteringen?
«Det er slående hvor sterkt mange belager seg på magefølelsen i rekrutteringsprosesser. Se...
Rekrutteringsveileder del 3
Mange rekrutteringsselskaper driver spekulativ og useriøst
De fleste arbeidssøkere opplever avslag på søknad både en og flere ganger. Men hvordan hån...
Rekrutteringsveileder del 3
Løft og bygg hverandre gjennom godt medarbeiderskap
På en arbeidsplass har man ofte flere kollegaer man må samarbeide med, noe som påvirker os...
Rekrutteringsveileder del 3
Hvordan skape et godt medarbeiderskap?
Et godt medarbeiderskap handler om å sikre at alle får utvikle seg og utnytte sitt potensi...
Rekrutteringsveileder del 3
Hvordan oppleves det å være søker?
Rekrutteringsveileder del 3
Det som irriterer mest og flest søkere, er at prosessen drar ut i tid og at man ikke hører...
Rekrutteringsveileder del 3
Hva er en god kollega og medarbeider?
Å være en god kollega handler mye om å lytte. La folk være seg selv. La folk komme til sin...
Rekrutteringsveileder del 3
Om å passe inn eller passe til - rekrutteringspraksis
Som beskrevet i artikkelen «Fremtidens rekrutteringspraksis er balansert og gjensidig» pek...
Rekrutteringsveileder del 3
Fremtidens rekrutteringspraksis er balansert og gjensidig
I denne delen av rekrutteringsveilederen tar vi inn minst to nye perspektiver knyttet til ...