1) Klageren

Denne personen kjenner du godt, og du har kanskje mer enn én i din nærmeste krets. Alt og alle blir utsatt for klagerens syting. Pessimisme er smittsomt og stjeler masse energi, så pass på!

2) Forventeren

Denne personen forventer å få alt i fanget, uten å måtte jobbe for det. At folk skylder ham noe og at han fortjener mer enn det han faktisk får. Denne personen kan ta knekken på motivasjonen og drømmene dine med negativt snakk («hvis ikke jeg får, får ikke du heller!»)

3) Tilpasseren

Den vanligste personen! Hun tilpasser seg begrensinger uten å klage. Hun har ingen drømmer, og gjør det som blir forventet av henne, selv om hun kanskje ikke liker jobben sin i det hele tatt. Status quo er hennes verden, og der blir hun for enhver pris.

4) Festløven

Denne personen lever for å ha det gøy! Dagene blir brukt til å planlegge neste happy hour og morsomme arrangement. Etter jobben-pils er ikke bare forbeholdt fredager – å gå ut og ha det moro er selve nerven i denne personens virkelighet. Gøy er viktig – men ikke når det stjeler alt fokus fra viktigere ting.

5) Tvileren

Denne personen er den første til å lytte til drømmene dine, for så å fortelle deg at du ikke bør ha for store forhåpninger. Han tror at du må være «noen» for å kunne oppnå store ting. Favorittuttrykket? «Det er viktig å være realistisk». Etterfulgt av «Slik at du ikke blir skuffet». Styr unna!

Les også: kjenn dine ansattes personlighet.

Kilde: Success.com