Riktig ernæring gir bedre jobbprestasjoner

Ledere og medarbeidere med for lite fokus på kosthold og ernæring har høyere sykefravær og dårligere måloppnåelse. Bedrifter tjener på å sette ernæring på dagsorden, og LederNytt har snakket med Morten Mørland for å finne ut hvordan.
Livsstil og ernæring har betydning for bedriftens prestasjoner. Morten Mørland har gjennom mange år som toppidrettsutøver, seks år med ernæringsstudier og spesialisering på ernæring for idrettsutøvere hatt god mulighet til å skaffe seg bred erfaring innen kosthold, trening og prestasjon. Han har fulgt opp flere lag og utøvere innenfor flere idretter, både på ernæring og trening, i tillegg til å følge opp både bedrifter og privatpersoner i jakten på å nå nye prestasjonsmål. Den unike innsikten i toppidrettskulturen har gitt Mørland en særegen tilnærming til hvordan bedrifter kan implementere ulike ernæringsstrategier for å oppnå bedre jobbprestasjon og redusere sykefravær i bedriften. Mørland forklarer at god ernæring kan være mye forskjellig.
Mange bedrifter undervurderer eller ikke er helt klar over hvor viktig ernæringen er, både når det gjelder de ansattes helse og bedriftens effektivitet og måloppnåelse.

Allerede abonnement? Logg inn.
En måned print + digitalt
- LederNytt print magasiner
- LederNytt digital magasiner og arkiv
- LederNytt Pluss artikler
Kr 199,-
Ett år print + digitalt
- LederNytt print magasiner
- LederNytt digital magasiner og arkiv
- LederNytt Pluss artikler