Teknologi for fremtiden

Tilpasningsdyktige bedriftsledere stoler på at teknologi, data og prediktive verktøy kan hjelpe dem med å forberede dem for fremtiden. De forstår at de leder i en tid med rask transformasjon. Det er ingen enkel sak å sikre seg forbrukernes oppmerksomhet, men samtidig er det helt nødvendig for å kunne lykkes. Tilpasningsdyktige ledere vet at de hele tiden må forberede seg på "det neste store", så de følger med på og tar til seg trender og implementerer ny teknologi i virksomheten.

Les også: Eksponentiell teknologi – fremtidens superkraft - ledernytt.no

Teknologi for å forstå forbrukerbehov

Med tilgangen til internett har forbruksvaner endret seg, og folk kan nå kjøpe de produkter og tjenester de vil, når de vil. Men siden vår økonomiske situasjon er i stadig utvikling, må ledere tilpasse seg for å forstå og møte forbrukernes behov. Det er nettopp her teknologi bør utnyttes for å gi de dataene som ledere trenger for å identifisere og tilpasse seg behovene til allerede eksisterende kunder samt potensielle kunder.

Les også: Hvor digitalt sulten er du som leder? - ledernytt.no

Teknologi og økonomi

I det moderne forretningslandskapet er det avgjørende å oppsøke praktisk og fleksibel teknologi. Bedrifter må utnytte teknologi til forretningskritiske prosesser, som for eksempel å få betalt for tjenestene sine. Betalingsprosesser er et system i stadig endring i den digitale økonomien. Etter hvert som nye betalingslandskap utvikler seg, med blant annet kontaktløs betaling, bør du forberede deg på forhånd slik at du ikke plutselig står i et avgjørende øyeblikk uten de nødvendige verktøyene som kan støtte virksomheten. Faktisk viser forskning at forbrukere allerede søker neste generasjons betalingsalternativer.

Les også: Gjør deg klar for en suksessfull digital transformasjon - ledernytt.no

 

Tekst: Cecilie Hammernes  Kilde: Inc.com  Foto: Istock.com